Direkt till innehållet

Berättelser

Tillfälligt avbrott i telefonin

Publicerad:

OBS. Vi har just nu problem med vår telefoni och du når oss bäst via e-post. Vi hoppas att problemet ska vara åtgärdat inom kort!

Årets Ung-Ullbagge till UF-företag på Munkagård

Publicerad:

Årets Ung-Ullbaggestipendium till företagsamma naturbrukselever tilldelas Halländska Rotfrukter UF som "med hållbarhetstänk nyttjat lång grön säsong för odling och skörd, därefter Corona-anpassad leverans hem till kunderna!"

Årets UF-skola

Publicerad:

Vid Ung Företagsamhet Hallands livesända prisutdelning 23 mars utsågs Munkagårdsgymnasiet till Årets UF-skola i Halland. I motiveringen heter det bland annat att Munkagård "kopplar UF-företagens affärsidéer mot programinriktningen för att få en så relevant utbildning som möjligt".

Här blir du bioprenör – se filmen!

Publicerad:

Munkagårdsgymnasiet är det naturliga valet om du vill utbilda dig inom den gröna näringen. Här kan du läsa Naturbruksprogrammet med inriktning djurvård, lantbruk, skogsbruk eller trädgård. Vi erbjuder även delar av Introduktionsprogrammet, utbildningar anpassade för elever med NPF-diagnoser och vuxenutbildning.

FN-skola

Publicerad:

Som det första naturbruksgymnasiet i Sverige är vi på Munkagård sedan 2019 en certifierad FN-skola. Att vara FN-skola betyder att man bryr sig mycket om hållbar utveckling med allt vad det innebär. Att visa omsorg om vår planet och att engagera sig för internationella frågor och mänskliga rättigheter, såväl här...

Öppet hus för dig som ska välja till gymnasiet

Publicerad:

Är du nyfiken på våra utbildningar och kanske funderar på att söka till Munkagårdsgymnasiet? Då hoppas vi att denna dagen ska ge en bra bild av skolan och att du och dina föräldrar får svar på alla frågor!

Munkagård på sociala medier

Publicerad:

Vill du följa med i vad som händer hos oss på Munkagård? Följ oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad!

Filtrera på kategori