Direkt till innehållet

Berättelser

Distansundervisning från 7 december

Publicerad:

Regeringen har beslutat om distansundervisning för gymnasiet fr.o.m. måndag 7 december. På Munkagårdsgymnasiet gör vi undantag för alla årskurser på Spåret (NPF) som fortsätter att ha sin undervisning på skolan. Elever och vårdnadshavare informeras löpande om vad som gäller och de förändringar som sker. Det som gäller från 25 januari...

Paus för prova på och studiebesök

Publicerad:

Mot bakgrund av de skärpta råden för Halland gällande covid-19 så tar vi inte emot några prova på-elever eller studiebesök just nu. Detta gäller terminen ut, men kan förlängas.

Här blir du bioprenör – se filmen!

Publicerad:

Munkagårdsgymnasiet är det naturliga valet om du vill utbilda dig inom den gröna näringen. Här kan du läsa Naturbruksprogrammet med inriktning djurvård, lantbruk, skogsbruk eller trädgård. Vi erbjuder även delar av Introduktionsprogrammet, utbildningar anpassade för elever med NPF-diagnoser och vuxenutbildning.

FN-skola

Publicerad:

Som det första naturbruksgymnasiet i Sverige är vi på Munkagård sedan 2019 en certifierad FN-skola. Att vara FN-skola betyder att man bryr sig mycket om hållbar utveckling med allt vad det innebär. Att visa omsorg om vår planet och att engagera sig för internationella frågor och mänskliga rättigheter, såväl här...

Öppet hus för årskurs 9

Publicerad:

Lördag 23 januari kl. 10:00-14:00 ordnar vi ett digitalt Öppet hus för alla i årskurs 9. Vi kommer att livesända från skolan och våra olika inriktningar. Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor via chatt. Varmt välkomna!

Munkagård på sociala medier

Publicerad:

Vill du följa med i vad som händer hos oss på Munkagård? Följ oss eller någon av våra inriktningar på sociala medier för att hålla dig uppdaterad!

Filtrera på kategori