Direkt till innehållet

Berättelser

Årets UF-skola

Publicerad:

Vid Ung Företagsamhet Hallands livesända prisutdelning 23 mars utsågs Munkagårdsgymnasiet till Årets UF-skola i Halland. I motiveringen heter det bland annat att Munkagård "kopplar UF-företagens affärsidéer mot programinriktningen för att få en så relevant utbildning som möjligt".

Distansundervisning från 7 december

Publicerad:

Regeringen har beslutat om distansundervisning för gymnasiet fr.o.m. måndag 7 december. På Munkagårdsgymnasiet gör vi undantag för alla årskurser på Spåret (NPF) som fortsätter att ha sin undervisning på skolan. Elever och vårdnadshavare informeras löpande om vad som gäller och de förändringar som sker. Det som gäller från 25 januari...

Här blir du bioprenör – se filmen!

Publicerad:

Munkagårdsgymnasiet är det naturliga valet om du vill utbilda dig inom den gröna näringen. Här kan du läsa Naturbruksprogrammet med inriktning djurvård, lantbruk, skogsbruk eller trädgård. Vi erbjuder även delar av Introduktionsprogrammet, utbildningar anpassade för elever med NPF-diagnoser och vuxenutbildning.

FN-skola

Publicerad:

Som det första naturbruksgymnasiet i Sverige är vi på Munkagård sedan 2019 en certifierad FN-skola. Att vara FN-skola betyder att man bryr sig mycket om hållbar utveckling med allt vad det innebär. Att visa omsorg om vår planet och att engagera sig för internationella frågor och mänskliga rättigheter, såväl här...

Munkagård på sociala medier

Publicerad:

Vill du följa med i vad som händer hos oss på Munkagård? Följ oss och våra inriktningar på sociala medier för att hålla dig uppdaterad! Just nu kan du till exempel ta del av en rad spännande intervjuer med tidigare elever på vårt Instagram, missa inte det!

Filtrera på kategori