Direkt till innehållet

Öppet hus för årskurs 9

OBS. Öppet hus 7 november är inställt på grund av de skärpta råd kring covid-19 som nu gäller i Halland. Vi hoppas kunna hålla Öppet hus på plats 23/1, men det kan också bli ett digitalt Öppet hus om restriktionerna kvarstår. Just nu är det tyvärr heller inte möjligt att komma till oss och prova på.

Få en överblick av vår fantastiska skolmiljö genom den här filmen från Munkagårdsdagen 2019.

Öppet hus vid tre tillfällen

Under läsåret 2020-2021 ordnar vi öppet hus för årskurs 9 vid tre tillfällen: lördag 3 oktober, lördag 7 november samt lördag 23 januari. Varmt välkomna kl. 10-14!

Är du nyfiken på våra utbildningar och funderar på att söka till Munkagårdsgymnasiet? Då hoppas vi att denna dagen ska ge en bra bild av skolan och att du och dina föräldrar får svar på alla frågor! Det kommer även finnas möjlighet att prova på en dag på skolan vid annat tillfälle.

Dagens upplägg:

  • Information i aulan om våra utbildningar.
  • Se hur det går till på Naturbruksprogrammets olika inriktningar Djurvård, Lantbruk, Skogsbruk och Trädgård.
  • Möjlighet att titta på vårt elevboende kl. 11-15.
  • Vi bjuder på fika!

Vi följer gällande restriktioner för att undvika spridning av Covid19. Fler än 50 personer kommer inte att samlas på samma gång och vi håller avstånd till varandra. För att underlätta för oss att följa restriktionerna så ber vi dig att ta med max två anhöriga vid ditt besök på skolan!

Varmt välkomna!