Direkt till innehållet

Logga in i skolsystem

Här kan du som är elev på Munkagårdsgymnasiet eller vårdnadshavare till elev logga in i våra skolsystem.

Dexter

Här håller du som är vårdnadshavare till elev på Munkagård dina kontaktuppgifter uppdaterade och ställer in om och hur du vill bli informerad om ogiltig frånvaro. Du kan även ta del av ditt barns sammanlagda frånvaro, betyg och studieplan.

Vid frågor eller funderingar rörande Dexter vänligen kontakta:
Ulrica Carlsson
E-post: Ulrica.Carlsson@regionhalland.se
Telefon: 0340-480950

IST Medgivande

För att underlätta hanteringen blir flera blanketter inom skolan digitala. När du som elev eller vårdnadshavare har blanketter att fylla i kommer du få ett mejl, men det går också bra att logga in i systemet när du vill för att se eventuella blanketter som finns att besvara. Du loggar in med hjälp av BankID. Instruktioner kring hur du går tillväga för att logga in och besvara blanketter finns på itslearning (se nedan).

Vid frågor eller funderingar rörande IST medgivande vänligen kontakta:
Gustaf Erling
E-post: Gustaf.Erling@regionhalland.se
Telefon: 0340–480970

itslearning

Vår lärplattform, itslearning, använder vi på Munkagårdsgymnasiet framförallt i vårt pedagogiska arbete tillsammans med eleverna.

Genom att logga in kan du som vårdnadshavare få en inblick i ditt barns skolarbete. Till exempel kan du se vilka uppgifter som är aktiva eller slutförda och inför utvecklingssamtalen kan du ta del av kursbedömningar.

Vid frågor eller funderingar rörande itslearning vänligen kontakta:
Henrik Idewald
E-post: Henrik.Idewald@regionhalland.se
Telefon: 0340-480955

Schema Munkagård

Här hittar du som är elev schemat för din klass och du som vårdnadshavare schemat för ditt barns klass. Finns även som appen Untis Mobile.