Länk till förstasidan

Peggy arbetar i djurbutik

Efter studenten från inriktning Djurvård fick Peggy jobb i en djurbutik och parallellt med arbetet utbildar hon sig nu till hundfrisör. Det stora framtidsmålet är att jobba på Skansen.

en kvinna står bakom en hund

Hej Peggy! Du gick djurvårdsutbildningen på Munka och tog studenten 2021. Vad gör du idag?

Idag jobbar jag i en djurbutik i Halmstad som heter Dogman. Just nu så håller Dogman på att bygga ett hundtrim och därmed bestämde jag mig för att utbilda mig till hundfrisör! Så nu utbildar jag mig till hundfrisör via Hundens hus i Stockholm. Under en vanlig arbetsdag på Dogman får jag bland annat hjälpa mycket kunder, stå i kassan och packa upp varor.

Vad har du för planer i framtiden?

Planen är att jag kommer fortsätta jobba på Dogman både i butiken och i trimmet ett tag till då jag trivs mycket bra, men den stora planen är att förhoppningsvis få jobb på Skansens djurpark i Stockholm och flytta dit!

Berätta lite om din tid på Munka!

Min tid på Munka kommer jag aldrig glömma! Så mycket roliga minnen och alla fina band man skapade med nya vänner och lärare. Munkagård har gett mig otroligt mycket och det är faktiskt tack vare skolan som jag fick jobbet på Dogman, då personalen på Dogman hade kontakter från en annan djurbutik jag praktiserat på! Förhoppningsvis kommer all min erfarenhet från Munkagård som jag fick där genom praktik osv. att fortsätta hjälpa mig ännu mer i framtiden med mitt jobbsökande!